Over ons

Over ons

Kinderen veilig, vertrouwd en passend vervoer bieden; dat vinden we belangrijk!

Loket Leerlingenvervoer

Kinderen veilig, vertrouwd en passend vervoer bieden; dat vinden we belangrijk! Daarom regelt Loket Leerlingenvervoer voor kinderen in de gemeenten Goes, Noord-Beveland, Kapelle, Tholen, Reimerswaal of Schouwen-Duiveland alle administratie rondom vervoer van en naar school. Wanneer jouw kind recht heeft op leerlingenvervoer, gaan we kijken wat jouw kind nodig heeft. We beschikken over diverse mogelijkheden om elk kind zoveel als mogelijk passend vervoer te bieden. 

We werken samen met diverse vervoersbedrijven, zodat wij een hoge beschikbaarheid kunnen garanderen. Alle vervoersbedrijven voldoen aan strenge eisen en worden hier regelmatig op gecontroleerd. Vervoer via Loket Leerlingenvervoer is daarom altijd veilig en betrouwbaar.

Klachten of problemen?

Heb je een klacht of loop je tegen een probleem aan? Dan gaan we graag in gesprek met je. Voor klachten over het taxivervoer kun je contact opnemen met de Gemeentelijke Vervoercentrale Zeeland. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer 088-2358030 of via groepsvervoer@gvzeeland.nl . Voor overige vragen of klachten kun je terecht bij het Loket Leerlingenvervoer. We zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 13.00 uur. Liever ons contactformulier invullen of een afspraak maken? Ga dan naar onze contactpagina.

Soms leveren maatregelen, bijvoorbeeld bij ongewenst gedrag vanuit het kind, niet het gewenste resultaat op en is leerlingenvervoer niet langer mogelijk. In zo’n situatie wordt samen met de ouder(s) of verzorger(s) naar een passende oplossing gezocht.

Hoe kom ik in aanmerking?

Om voor leerlingenvervoer in aanmerking te komen, moet je zelf een aanvraag indienen. De goedkeuring van de aanvraag is afhankelijk van verschillende factoren.