Contact

Contact

Het Loket Leerlingenvervoer maakt deel uit van Samenwerkingsverband Oosterschelderegio (SWVO) in Goes. Heb je vragen? Dan helpen we je graag!

Contact opnemen

Het Loket Leerlingenvervoer maakt deel uit van Samenwerkingsverband Oosterschelderegio (SWVO) in Goes. Heb je vragen? Dan helpen we je graag! Via onderstaand contactformulier kun je jouw vraag stellen.
Is je vraag dringend? Neem dan telefonisch contact op met één van onze medewerkers. We zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 13.00 uur. Gesprekken worden opgenomen. 

Afspraak maken

Wil je liever een afspraak maken? Om jouw reistijd te beperken, hebben de gemeenten en het Loket Leerlingenvervoer afgesproken dat een gesprek altijd plaatsvindt in het gemeentehuis van de gemeente waar je woonachtig bent. Voor een afspraak kun je ons contactformulier invullen of telefonisch contact opnemen via onderstaand telefoonnummer.

Meldingen en wijzigingen

Wil je melding maken over een wijziging in het dagelijkse vervoer, bijvoorbeeld als je kind ziek is, of wanneer de taxi niet op tijd is? Dan vragen we je om de Gemeentelijke Vervoercentrale Zeeland (GVZ) te bellen via 088-2358030. Gaat het om een structurele wijziging, zoals veranderingen van rooster of van de ophaal- en afzetadressen? Neem dan contact op met Loket Leerlingenvervoer via 0113 397 177.

Contactgegevens

Loket Leerlingenvervoer
Stationspark 27C
4462 DZ Goes
T  0113 397 177
(telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.00 tot 13.00 uur)
E info@loketleerlingenvervoer.nl

Gemeentelijke Vervoercentrale Zeeland
088-2358030
E groepsvervoer@gvzeeland.nl

Contactformulier

Hoe kom ik in aanmerking?

Om voor leerlingenvervoer in aanmerking te komen, moet je zelf een aanvraag indienen. De goedkeuring van de aanvraag is afhankelijk van verschillende factoren.

Meer weten?